Asuminen

Kiinteistö Oy Itätuuli tekee hakemusten perusteella uudet asukasvalinnat ja sisäiset vaihdot, kun asukas haluaa muuttaa yhtiön asunnosta toiseen.

Vuokrasopimuksen allekirjoittamisen ehtona on vakuusmaksun suorittaminen. Vakuusmaksu vastaa yhden kuukauden vuokraa ja se maksetaan vuokralaiselle takaisin, mikäli hän luovuttaa huoneiston moitteettomassa kunnossa ja hänellä ei ole yhtiölle saatavia (esim. vuokrarästiä).

Vuokran ja kiinteän vesimaksun lisäksi vuokralaiselta peritään erilliset maksut saunavuorosta 10,21 €/kk (1 saunavuoro/vko) ja autopaikasta 6,11 €/autopaikka/kk.

Hae asuntoa

Toimi seuraavasti:

  1. Lataa hakemuslomake työasemallesi (hakemuslomake yrityksille).
  2. Avaa hakemus (täytettävä pdf) Adobe-ohjelmalla.
  3. Täytä hakemuksen kentät ja tallenna hakemus omalle tietokoneellesi siten, että tallennettavan tiedoston nimessä on sinun nimesi - esimerkiksi Asuntohakemus_Matti-Meikalainen.pdf.
  4. Lähetä hakemus alla olevalla lomakkeella. Liitä mukaan myös hakemuksen lopussa mainitut liitteet tai toimita ne myöhemmin.

Vaihtoehtoisesti voit myös tulostaa täytetyn hakemuksesi ja tuoda / postittaa sen täytettynä liitteineen osoitteeseemme Kiinteistö Oy Itätuuli, Valtakatu 34, 94100 KEMI.

Lähettäjän nimi
Lähettäjän sähköpostiosoite
Lähettäjän puhelinnumero
Lataa asuntohakemus
Lataa liitteet